Smith: Ponosan sam na svoje igrače

Smith: Ponosan sam na svoje igrače

Adnan Beganović

Jedno od najvećih iznenađenja  sinoć su napravili fudbaleri Glasgow Rangersa koji su na Old Traffordu ostali neporaženi (0:0), a menadžer momčadi našeg internacionalca Saše Papca, Walter Smith, priznao je da je u duel s Manchester Unitedom došao samo s jednim ciljem, sačuvati mrežu.

"Ponosan sam na svoje igrače. Presretni smo zbog osvojenog boda na Old Trafforda jer smo naporno radili za isti. Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice, limitirali smo Manchester na pokušaje iz daljine", rekao je Smith i dodao:

"Utakmica se odvijala tačno prema našim očekivanjima. Naš glavni cilj je bio sačuvati vlastitu mrežu i u tome smo uspjeli, a u Ligi prvaka to nije niti malo lako."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti