Vitez na teškom gostovanju kod Čelika

Smriko: Imamo veliki motiv da pobijedimo u Zenici

Fudbaleri Viteza u ovom kolu Premijer lige BiH imaju teško gostovanje kod Čelika, a to će biti poseban motiv za čak 12 bivših igrača Čelika koji danas nose dres Viteza.

Jedan od njih je i napadač Viteza Jasmin Smriko. Smriko očekuje tešku utakmicu u Zenici, ali kaže da Vitez u Zenicu ide da se nadigrava i da pokuša doći do povoljnog rezultata.

"Idemo  u Zenicu da se nadigravamo. Ima nas dosta koji smo nekada bili u Čeliku, pa imamo veliki motiv. Idemo da odigramo dobru utakmicu, pa šta bude", najavljuje borbenu utakmicu napadač Vitežana.

"Biže dosta navijača iz Viteza, pa se nadam da možemo pobijediti i slaviti prvu gostujuću pobjedu u ovoj polusezoni", kaže Smriko.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što se tiče mog ličnog učinka, moglo je i bolje. Postigao sma šest golova u kupu i ligi, ali uvijek može bolje".

"Nismo još uvijek matematički ostali u ligi, fali nam jedna pobjeda da osiguramo opstanak, ali više smo nego zadovoljni dosadašnjim rezultatima", zaključio je napadač Viteza Jasmin Smriko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.