Sneijder: Igrat ću protiv Milana

Sneijder: Igrat ću protiv Milana

Veznjak Intera, Wesley Sneijder ima problema sa anemijom, a kolabrirao u utakmici protiv Brescie prošlog vikenda, no ipak će biti spreman za gradski derbi protiv Milana.

Utakmica između Intera i Brescie je odigrana na Giuseppe Meazzi prošle sedmice, a rezultat je glasio 1:1. U prvom poluvremenu 26-godišnji Holanđanin je kolabrirao nakon čega mu je dijagnosticirana anemija.

"Tresao sam se i osjećao bolove u cijelom tijelu. U svlačionici mi je pozlilo, gdje mi je odmah provjeren pritisak i srce. Utvrđeno je da imam anemiju", rekao je Wesley Sneijder, te dodao:

"Dosta sam bolje, ništa nije strašno, bit ću u timu protiv Milana."

Inter se suočava sa prblemima uoči gradskog derbija, a u timu neće biti Julia Cesara, Thiaga Motte, Estebana Cambiassa, Sulley Muntarija, Maicona i Waltera Samuela.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.