Sneijder: Inter mora dobiti sa ili bez mene

Odlučujući duel sa Rubinom

Sneijder: Inter mora dobiti sa ili bez mene

Edmir Škorić

U Interovu pobjedu nad kazanskim Rubinom i prolaz u osminu finala Lige prvaka, uvjeren je holandski reprezentativac Wesley Sneijder.

Večeras će na Giuseppe Meazzi svoje snage odmjeriti igrači Intera i Rubin Kazana, prvaka Rusije koji slovi za jedno od najugodnijih iznenađnja dosadašnjeg dijela Lige prvaka.

Jose Mourinho će, čini se, moći računati na Wesley Sneijdera, koji se uspješno oporavio nakon povrede. Holanđanin je svjetan važnosti utakmice, a "desetka" plavo-crnih je uvjeren u pobjedu svog kluba, bez obzira ko igrao.

"Večerašnja utakmica će biti teška, ali spreman sam ja za to. Tim je i bez mog doprinosa odigrao par utakmica i pobijedio. Čeka nas važna utakmica, a mi moramo pobijediti sa mnom ili bez mene", kazao je bivši igrač Real Madrida.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.