Sneijder, ipak, ostaje u Realu
Wesley Sneijder

Za sada ništa od posudbe

Sneijder, ipak, ostaje u Realu

Edmir Škorić

Mediji su ranije pisali kako je Wesley Sneijder bio na korak jednogodišnje posudbe u Inter, no menadžer holandskog veznog igrača sve je to demantovao riječima da je Sneijder potreban treneru Pellegriniju.

Eventualnim dolaskom Xabija Alonsa u Real Madrid, Wesley Sneijder imat će težak zadatak da ostane u najjačem sastavu "kraljeva". Nedavno su mediji pisali kako je Sneijder bio na korak do jednogodišnje posudbe u Inter, no da to nije istina potvrdio je i sam menadžer holandskog reprezentativca.

"Trener Pellegrini smatra ga ključnim igračem za Real i nije mu dopušteno da napusti klub. On ostaje u Madridu", izjavio je Soren Lerby za Sky Sport, te nastavio. "Nikada nisam razgovarao sa direktorima Intera i transfer u Inter je nemoguć", završio je Lerby.

Sneijder je na Santiago Bernabeu stigao početkom 2007. godine za 27 miliona eura iz amsterdamskog Ajaxa. Prošle je sezone napravio 22 nastupa, te dva puta bio strijelac u Primeri.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.