Sneijder ne igra na Nou Campu?

Bio bi to veliki hendikep za Inter

Sneijder ne igra na Nou Campu?

Edmir Škorić

Interov veznjak Wesley Sneijder zbog povrede zadobivene u duelu sa Atalantom (3:1) bi mogao propustiti ključnu uzvratnu polufinalnu utakmicu Lige prvaka protiv Barcelone.

Wesley Sneijder je zadobio povredu mišića u lijevoj nozi tokom susreta Inter - Atalanta, u kojem su domaći slavili sa 3:1. Holandski reprezentativac zamijenjen je na poluvremenu, te je lako moguće da propusti jednu od najvažnijih Interovih utakmica, onu s Barcelonom na Nou Campu.

Inter je putem službene web stranice obavijestio kako će sve biti jasnije u narednih 48 sati. Iako Inter ima prednost od dva gola nad Barcom (3:1), jasno je koliko znači Mourinhovom timu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.