Sneijder: Ne vraćam se u Real

Oglasio se holandski reprezentativac

Sneijder: Ne vraćam se u Real

O. Lekić

Wesley Sneijder ponovo je odbacio mogućnost povratka u Real Madrid i nove saradnje s trenerom Joseom Mourinhom.

Igračev menadžer ranije je obavijestio javnost da Snijeder još nije produžio ugovor s Interom, ali je Holanđanin kazao da to ne znači njegov odlazak iz italijanskog kluba.

"Pregovaramo o produženju saradnje jer želim da ostanem u Interu. Nadam se da ćemo se uskoro dogovoriti. Odbacujem mogućnost povratka u Real Madrid jer nisam zaboravio događaje iz prošlosti. Real Madrid ima snažan tim koji vodi trener s kojim sam osvojio sve trofeje nastupajući za Inter. No, ponavljam da ću ostati u Interu i ovu sezonu, a ako produžim ugovor ispoštovat ću ga dokraja", kazao je Sneijder.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.