Sneijder upitan za Barcelonu
Sneijder na treningu Holandije

U Interu se nadaju najboljem

Sneijder upitan za Barcelonu

Edmir Škorić

Interov playmaker Wesley Sneijder u utrci je s vremenom, očekuje da će se oporaviti od povrede do susreta sa Barcelonom u Ligi prvaka.

25-godišnjak koji puno znači Interu od dolaska iz madridskog Reala ove sezone, nategnuo je mišić desne noge tokom posljednjeg treninga reprezentacije Holandije, dam prije utakmice Tulipana i selekcije Italije.

Holandski medicinski tim pokušao je Sneijdera osposobiti za sutrašnji prijateljski meč protiv Paragvaja, ali je na kraju, ipak, odlučeno da se on treba vratiti u Milan. Sa Meazze su diplomatski pristupili, odbijajući kriviti reprezentaciju Holandije zbog nesretne povrede.

Prema pisanju italijanske La Gazzeta dello Sport, Interov dr. Franco Combi stručnjak je u liječenju mišićnih problema, tako da će pokušati napraviti sve kako bi Sneijder sa ostatkom Interove momčadi putovao u Barcelonu na noge istoimenoj ekipi.

Dr. Combi u stalnim je kontaktima sa holandskim medicinskim osobljem i očito je dobio dobre vijesti iz Heerenveena, pa je ozljeda znatno manje kompleksna i trebala bi biti relativno brzo izliječena.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.