Sneijder, za sada, preskup Interu
Wesley Sneijder

Sneijder, za sada, preskup Interu

Agent reprezentativca Holandije u dresu madridskog Reala Wesley Sneijdera, poručio je Interu da “se uozbilji”.

“Već neko vrijeme postoje kontakti između Intera i Sneijdera, ali činjenica je da se ništa konkretno još nije dogodilo”, kazao je Soren Lerby.

“Trenutno Real Madrid za Sneijdera traži 25 miliona eura i vrlo je jednostavno: Ukoliko ga neko želi kupiti, samo treba platiti Realu traženi iznos, koji, istina, nije mali. Međutim, predsjednik Intera Massimo Moratti nedavno je za Maicona tražio 40 miliona. Svaka šast Maiconu, koji je najbolji fudbaler na svijetu na svojoj poziciji, ali je odbrambeni igrač”, dodao je Lerby.

"Wesley je ofanzivni vezni, tehnički veoma potkovan, sa dobrom vizijom igre. Sneijder bi definitvno otišao u klub koji bi mu garantovao mjesto u prvoj ekipi. Prije nekoliko dana sam se čuo sa predstavnicima Intera, ali je problem iznos koji traži Real. Također, mogućnost da Wesley ostane u Madridu i naredne sezone veoma je velika”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.