Sneijder zabio nož u leđa navijačima Intera

Želja mu da zaigra za Milan

Sneijder zabio nož u leđa navijačima Intera

Endin Čaušević

Veliki gradski derbi Della Madonnina između Milana i Intere igra se večeras na San Siru u okviru 13. kola italijanske Serije A.

Pred večerašnji meč oglasio se nakadašnji igrač Intera, Wesley Sneijder, koji trenutno nastupa u dresu Galatasarayja. Holandski fudbaler je s Interom osvojio trostruku krunu 2010. godine, ali je zbog sukoba s trenerom napustio klub.

Sneijder se oglasio pred večerašnji meč, ali je svojom izjavom poprilično naljutio navijače Intera. Holanđanin je rekao da je u Interu uživao, te da je ostavio srce u ovom klubu, ali da mu je dječački san bio da zaigra u dresu Milana.

"Interu sam dao sve, ostavio sam srce u tom klubu, ali se nije završilo kako treba. Moram priznati da mi je san bio da igram za Milan i volio bih se jednog dana vratiti u Italiju i zaigrati za Rossonere. Ne vjerujem da ću se vraćati u Inter i kako sam rekao želja mi je da zaigram za Milan prije završetka karijere", rekao je Sneijder.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti