Snijeg "zatrpao" Razgrad, bh. igrači odsjeli u hotelu Cartoon

U petak protiv Bugarske

Snijeg "zatrpao" Razgrad, bh. igrači odsjeli u hotelu Cartoon

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u petak igra prijateljsku utakmicu protiv selekcije Bugarske u Razgradu od 18 sati.

Izabranici Roberta Prosinečkog danas će odraditi prvi trening u Trening centru Ludogoretsa iako vremenske prilike i nisu baš za pohvaliti. Snijeg je jutros "zatrpao" ovaj bugarski grad, ali naša ekspedicija će nastaviti svoj rad prema planu i programu.

U Razgrad jučer je doputovao stručni štab i fudbaleri iz Premijer lige BiH, dok se do kraja današnjeg dana očekuje dolazak svih igrača. Bh. reprezentacija nalazi se u Hotelu "Cartoon" gdje su također bili igrači Arsenal i Milana kada su u okviru Evropske lige igrali protiv Ludogoretsa.

Utakmica se prvobitno trebala igrati u 16 sati po našem vremenu, odnosno u 17 sati po vremenu u Bugarskoj, ali je danas potvrđeno da će se utakmica igrati od 18 sati po našem, odnosno 19 sati po vremenu u Razgradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi