Snižene cijene karata za meč Željezničara i Travnika

Posebna zahvalnica navijačima

Snižene cijene karata za meč Željezničara i Travnika

Željezničar će u okviru pretposljednjeg 29. kola BH Telecom Premijer lige na Grbavici odigrati meč protv Travnika, na kojem se očekuje veliki broj navijača Plavih.

Fudbalski klub Željezničar posebno se zahvaljuje svojim navjernijim navijačima na bezrezervnoj podršci kroz cijelu sezonu i poziva ih da u što većem broju na posljednjoj utakmice ove sezone na Grbavici pruže podršku Plavim momcima koji su osvjetlali obraz kluba ove godine.

Cijene ulaznica će iznostiti za južnu tribinu 3 KM, sjevernu tribinu 5 KM, otkriveni dio zapada 10 KM te natkriveni dio 15 KM.

Prodaja ulaznica počinje na dan utakmice. Na južnoj tribini će biti otvorena tri, a na sjevernoj četiri ulaza. Na porodični ulaz mogu samo roditelji sa djecom, te navijači sa junior članskim karticama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč Željezničara i Travnika se igra u subotu, s početkom od 17 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.