Šodić na Kipru traži klub

FK Rudar

Šodić na Kipru traži klub

D. Banović

Jedan od standardnijih igrača u redovima Rudara iz prošle sezone Nebojša Šodić napustio je pripreme kluba i otišao je na Kipar gdje će u narednih nekoliko dana pokušati da pronađe inostrani angažman.

Ime zainteresovanog kluba niko nije htio da otkrije, ali u slučaju da ne postigne dogovor, Šodić će se vratiti u Rudar.

Nove ugovore sa Rudarom potpisali su Marko Jevtić i napadač Vedran Kantar za koga je bila zainteresovana i Zvijezda iz Gradačca. Rudaru su od pojačanja pristupili Dalibor Krezović (Drina Zvornik), Stefan Jovanović (Radnik Bijeljina) i Marko Kolundžija koji se vratio iz Slobode (Novi Grad).

Sve je izvjesnije da u ekipi naredne sezone neće biti ni napadača Mirze Džafića koji će karijeru da nastavi u Dinamu iz Drezdena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.