Sol Campbell potpisao za Nots County

Ponovo saradnja s Erikssonom

Sol Campbell potpisao za Nots County

Adnan Beganović

Nekadašnji engleski reprezentativni štoper, Sol Campbell, novi jet član najstarijeg kluba na svijetu, Nots Countyja, s kojim jet potpisao ugovor na pet godina.

Nots County trenutno se takmiči u četvrtom razredu engleskog fudbala, ali odnedavno ima veliku financijsku podršku konzorcija Munto Financea te planira ekspresni prodor u Premiership.

“Oduševljan sam što sam potpisao za Notc County i doista sam uzbuđen zbog planova koje ima moj sadašnji klub”, rekao je sada već bivši fudbaler Portsmoutha za engleske medije.

U novom klubu Campbell će ponovo sarađivati sa Sven – Goranom Erikssonom, bivšim selektorom Engleske, koji je direktor nogometnih poslova u Nots Countyju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.