Soldado poručio da želi napustiti Tottenham

Volio bi se vratiti u Primeru

Soldado poručio da želi napustiti Tottenham

Španski napadač Roberto Soldado poručio je Upravi Tottenhama i britanskim medijima kako bi želio napustiti White Hart Lane.

Tridesetogodišnji napadač je istakao da bi se volio vratiti u Španiju, gdje je prije nekoliko sezona s mnogo uspjeha nastupao za Valenciju.

Soldado se, navodno, nalazi na meti Villarreala i Galatasaraya, a ovo ljeto će mu s obzirom na godine biti jedna od posljednjih prilika da napravi još jedan veliki transfer.

Roberto Soldado je, osim za Tottenham i Valenciju, u svojoj karijeri nastupao još za Real Madrid, Osasunu i Getafe, a u dresu reprezentacije je sakupio dvanaest nastupa i postigao sedam pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.