Soldo: Bod je premalo
Zadovoljan igrom ekipe, ali ne i rezultatom: Zvonimir Soldo

Hrvat na klupi Koelna

Soldo: Bod je premalo

Edmir Škorić

Koeln je sinoć, u okviru prve utakmice 6. kola Bundeslige, na svom terenu remizirao sa Hoffenheimom (1:1), no hrvatski stručnjak na klupi Jarčeva, Zvonimir Soldo, nije zadovoljan jednim bodom.

Koeln je poveo golom Lukasa Podolskog u 17. minuti, ali je Hoffenheim uspio izjednačiti kada je Demba Ba sjajnim udarcem u 54. minuti matirao domaćeg golmana Mondragona.

"Sveukupno gledajući, mogu biti zadovoljan igrom svoje momčadi. U prvom poluvremenu smo stvarno dobro igrali, a i imali smo nekoliko šansi poslije pogotka gostiju. No, s obzirom na prikazanu igru mojih igrača, osvojeni bod je premalo", kazao je Soldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.