Solskjaer: Ovo je savršen početak jedne priče

Norvežanin krenuo sa pobjedom u Cardiffu

Solskjaer: Ovo je savršen početak jedne priče

Cardiff je jučer u okviru trećeg kola engleskog FA Kupa slavio protiv Newcastle Uniteda u gostima, rezultatom 2:1. 

Nije dobro počelo za ekipu iz Velsa. Newcastle je poveo golom Cissea u 62. minuti susreta. Međutim ekipa Ole Gunnara Solskjaera brzo se vratila. Noone je izjednačio u 73. minuti, a Campbell je osigurao prolaz Cardiffa u naredni krug takmičenja. Norvežanin na klupi gostujuće ekipe mogao je biti sretan zbog važne pobjede u svom debiju na klupi Cardiffa. 

"Ovo je savršen početak. Mislim da su momci imali mnogo prblema u posljednje vrijeme i lijepo je početi novo poglavlje pobjedom u FA Kupu. Nije lahko igrati ovdje, posebno kada gubite, preokreti se ne dešavaju tako često, ali momci su pokazali karakter," rekao je Solskjaer nakon utakmice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.