Solskjaer preuzima Blackburn?

Solskjaer preuzima Blackburn?

Sjeća li se iko čovjeka koji se zove Ole Gunnar Solskjaer? Naravno, riječ je o nekadašnjem vječitom džokeru s klupe u redovima Manchester Uniteda. Pomalo zaboravljena legenda ponovo je u centru pažnje.

Naime, Blackburn Roversi u početku sezone pružaju očajne partije. Istina, donekle su popravili dojam pobjedom nad Arsenalom što im je jedina ''trica'' u prvih pet kola.

Navijači su očekivali puno više a po nepisanom pravilu trebao bi ''stradati'' menadžer Steve Kean. Kao prva opcija umjesto Keana u britanskim medijima spominje se upravo Solskjaer.

Solskjaer je ostao upamćen po pogotku u finalu Lige prvaka koji je prouzrokovao stotine srčanih udara u Minhenu ali i po činjenici da je u dresu Uniteda 366 nastupa uknjižio 126 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.