Sommer: Najveći trenutak u mojoj karijeri
Reakcija Sommera nakon posljednjeg sudijskog zvižduka

Golman Basela oduševljen pobjedom

Sommer: Najveći trenutak u mojoj karijeri

Yann Sommer, golman Basela, oduševljen je večerašnjom pobjedom njegovog tima nad Manchester Unitedom i prolaskom u osminu finala najkvalitetnijeg klupskog takmičenja u Evropi.

"Ovo je ludo, pobijedili smo Manchester United. Odigrali smo dvije odlične utakmice protiv teškog protivnika. Oduvijek smo vjerovali u sebe i borili se do samog kraja, a to je bio i ključ večerašnje pobjede", rekao je Sommer, dodavši:

"Manchester je dobar tim. U prvih 20 minuta imali su dosta šansi, ali mi smo možda imali i malo sreće. Sada je sve gotovo i moram reći da je ovo najveći trenutak u mojoj karijeri."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.