Son: Ova tri boda veoma su važna za nas
Foto: epa.eu

Dvostruki strijelac za Bayer

Son: Ova tri boda veoma su važna za nas

Bayer Leverkusen stigao je do svoje teće ovosezonske pobjede u Ligi šampiona, a popularni Apotekari su slavili na teškom gostovanju kod Zenita sa 2:1.

Dvostruki strijelac u pobjedi kluba bh. reprezentativca Emira Spahića bio je Son Heung-Min.

"U prvom poluvremenu se nismo snašli najbolje, bili smo nekako nepovezani. Ipak u drugom poluvremenu smo prikazali jednu dobru partiju, a jasno se iz svega pokazano vidjelo da smo željeli pobjedu u ovoj utakmici, što smo na kraju uspjeli i ostvariti. Ova tri boda veoma su važna za nas", rekao je glavni protagonista Bayerove pobjede na teškom gostovanju u Rusiji, Son Heung-Min.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti