Song: Izdao sam svoju zemlju i sada molim za oprost

Kaje se zbog nepromišljenog poteza

Song: Izdao sam svoju zemlju i sada molim za oprost

Alex Song je u susretu protiv Hrvatske napravio medvjeđu uslugu svom timu. Crveni karton u 40. minuti prelomio je utakmicu u korist Hrvata, a Kamerun je ostao sa desetoricom na terenu zbog izuzetno nerezonskog poteza Alexa Songa.

"Jako mi je žao zbog svega što se desilo. Napravio sam glupost i, da mogu, sada bih najradije vratio vrijeme unazad. Osjećam da sam iznevjerio svoju zemlju, izuzetno se kajem i molim sve da mi oproste", otvorio je dušu Alex Song za BBC.

Sve bi bilo jasnije da je Song fudbalski 'anonimus', ali od igrača koji bi trebao biti predvodnik Kameruna se ovo zaista nije očekivalo. Song je odigrao preko 130 utakmica za Arsenal i 40-tak za Barcelonu i ovaj, ničim izazvani, nasrtaj na Mandžukića je bacio mrlju na Songovu karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije