Sophico - rješenje za upravljanje sportskim kolektivima

Sophico - rješenje za upravljanje sportskim kolektivima

M. Šljivak
Teme:

Sophico je mutifunkcionalno rješenje za sportske organizacije, uključuje centraliziran sustav podataka, statistike, analitike te praćenje trenažnog i natjecateljskog procesa svih klupskih i individualnih kategorija. 

Kao takva solucija, ova aplikacija je idealna zamjena za papir, olovku ili Excell koja štedi vrijeme i novac te sprječava gubljenje podataka i informacija. Ključni benefiti za sportske kolektive koji proizlaze iz navedenih funkcionalnosti same platforme su ušteda vremena, povećanje efikasnosti, smanjenje troškova te unaprijeđenje komunikacije.

Rezultati koji se mogu maksimizirati uz minimalnu potrošnju vremena su: centralizirana baza igrača, digitalizirani raspored treninga i utakmica, testovi, kvantitativna mjerenja i pohrana rezultata, sustav članarina te jedinstven komunikacijski kanal s roditeljima.

Upravo na ovaj način roditelj ima u svakom trenutku uvid u sportski odgoj i razvoj svog djeteta, a trener preko Sophico mobilne aplikacije puno jednostavnije komunicira s djecom, bilo da je riječ o promjeni termina treninga ili nečemu važnijem.

Platforma je u potpunosti modularna i omogućava jednostavno prilagođavanje svih zahtjeva klijenta. Ono što se pokazalo kao najveća korist za sam klub jeste financijski modul aplikacije, gdje je u potpunosti riješen sustav praćenja članarina i izdataka kluba, a omogućeno je i spajanje na bankovni račun kluba. Najjednostavnije rečeno - Sophico je Vaš prvi korak u sportsku budućnost.

U kojoj fazi razvoja se trenutno nalazi i šta tek predstoji u njenom razvoju?
U ovom trenutku se možemo pohvaliti strateškim partnerstvom s FK Željezničar i Rukometnim Savezom FBiH, koji su među prvima prepoznali kvalitet naše platforme, te klijentima iz svijeta rukometa, košarke, partnerstvom sa sportskim školama itd.

Započeli smo pregovore za tržište Rumunjske i Italije, te smo jedan od partnera Hrvatske asocijacije za sportski menadžment. Jako smo ponosni što imamo podršku firme NSoft, koja je prepoznala potencijal ove ideje. Upravo s njima razvijamo mjerne uređaje, koji će biti nešto novo na našem području.

Šta Sophico treba biti za pet godina?

Ono što mi navodimo kao našu viziju ću najbolje objasniti ovako: “In 5 years Sophico is to be the biggest youth sports data company”. Za dvije godine svaki klub će trebati imati Sophico kao glavni administracijski alat - sad je pravo vrijeme da se krene :) Ono što bi voljeli naglasiti jest multifunkcionalnost kako same platforme tako i tima.

Naime, tijekom korištenja aplikacije, klijenti su nam redovno dostavljali svoj feedback, a zahvaljujući tome rodila se ideja za novi proizvod, koji je sada u testnoj fazi. O Sorteru, FinTech rješenju za financijske institucije, ćete tek slušati.

Zakoračite s nama u sportsku budućnost i kontaktirajte Sales team na [email protected]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije