Sorensen frustriran porazom Stokea

Sorensen frustriran porazom Stokea

Golman Stoke Cityja, Thomas Sorensen, izjavio je kako želi da se njegov Stoke vrati u prijašnju formu, te je istakao svoje nezadovoljstvo zbog nemogućnosti da pomogne ekipi u posljednjoj utakmici Premiershipa.

"Frustrirajuće je kada ne mogu pomoći ekipi na pravi način. Primili smo tri gola, a ja zaista nisam mogao ništa učiniti u toj situaciji. Sretan sam što sam igrao, ali sam nezadovoljan zbog tri primljena gola. Imali smo odličan početak sezone, a sada smo zapali u krizu. Neke osnovne stvari u odbrani moramo popraviti, ako želimo napredak.", rekao je Thomas Sorensen.

Podsjetimo, Stoke City je doživio četiri uzastopna poraza. Naš reprezentativni golman, Asmir Begović, nije branio u posljednjem porazu od Queens Park Rangersa, rezultatom 2:3. Međutim, Tony Pulis je rekao da je samo želio odmoriti Begovića i da naš golman nije izgubio svoje mjesto među stativama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.