Sorensen: Frustriran sam, ne isključujem transfer

Begović mu ukrao jedinicu

Sorensen: Frustriran sam, ne isključujem transfer

Adnan Beganović

Danski golman Thomas Sorensen sve je nezadovoljniji statusom u Stoke Cityju, te najavljuje svoj odlazak iz ovog engleskog kluba.

Prije dolaska našeg reprezentativca Asmira Begovića u Stoke City, Sorensen je čvrsto u svojim rukama "držao jedinicu" i sasvim sigurno nije ni slutio da će za par godina biti rezerva trenutno najboljem golmanu Premiershipa.

Ovakva situacija ne sviđa se Sorensenu, te zbog toga najavljuje i svoj pdlazak iz Stokea.

"Ova situacija je za mene frustrirajuća. Radim dosta dobro i ne želim ostati na klupi do isteka moga ugovora. Ne isključujem ni transfer, no to će zavisiti i od ponude jer moram misliti i na svoju porodicu", istakao je Sorensen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.