Sorensen se dvoumi oko novog ugovora

Begović ostaje bez konkurencije?

Sorensen se dvoumi oko novog ugovora

Golman Steke Citya, Thomas Sorensen, izjavio je danas u engleskim medijima, kako još uvijek nije siguran da li će produžiti ugovor sa tom engleskom ekipom.

"Ukoliko se odlučim za novi izazov u karijeri, mislim da je ovo pogodan momenat za to. Sa druge strane, ukoliko odlučim ostati još dvije sezone u Stokeu, to bi značilo da ću ovdje završiti karijeru sa 38 godina. U svakom slučaju, ovdje mi je dobro, ali nisam ništa odlučio." rekao je danski golman.

Podsjetimo, Sorensen je tokom sezone, na mjestu prvog golmana Stokea zamijenio našeg Asmira Begovića, koji je nakon serije loših rezultata ekipe sa Britannia stadiona, preselio na klupu.

Sorensenov ugovor sa ekipom Stokea, ističe na kraju sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.