Spahić: Biću najvatreniji navijač

Naši vjeruju u prolaz

Spahić: Biću najvatreniji navijač

Adnan Beganović

Odmah nakon susreta kapiten našeg tima Emir Spahić I Safet Nadarević istakli su da ostaje žal što nismo postigli pogodak, ali su oba naša reprwezentativca uvjerena da možemo u Južnu Afriku.

"Falila nam je sreća, pogodili smo dvije prečke, stativu, ali lopta nije htjela u gol. Odigrali smo pametno, a selektor je sa izmjenama pogodio i pokazao je zašto je jedan od najboljih svjetskih trenera. Portugal se povukao pred kraj jer misle da će im ovaj rezultat biti dovoljan za prolaz, no ja mislim da se varaju, rekao je Spahić i dodao:

"Neće me biti u revanšu, ali ću biti jedan od najvatrenijih navijača. Momci će imati moju podršku, a nadam se da ću predvoditi kao kapiten naš tim u Južnoj Africi. Bosanci i Hercegovci čekajte nas u Zenici."

Jedan od junaka večerašnjeg susreta bio je i Safet Nadarević koji je odmah poslje susreta istakao da je siguran da ćemo se plasirati na Svjetsko prvenstvo.

"Bilo je teško, ali mislim da smo odradili lavovski posao. Igralo se otvoreno, imali smo šanse i mi i oni i doista se nadam da možemo u Zenici slaviti. Ubjeđen sam da ćemo ih na našem terenu uz podršku najboljih svjetskih navijača pobijediti sa 2:0", istakao je Nadarević u razgovoru za BHT1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.