Spahić: Bjelorusi u euforiji? Odlično!

E. Škorić

Iako ima manjih problema s povredom nožnog prsta, kapiten našeg nacionalnog tima Emir Spahić bez problema je odradio jutrošnji trening u Hrasnici i ističe kao će biti potpuno spreman za dvomeč s Bjelorusijom.

Spahića raduje to što naši reprezentativci briljiraju u svojim klubovima, te se nada da će u takvoj formi biti i u Minsku, ali i četiri dana kasnije u Zenici. Stoper Seville, također, naglasio je kako je dobro što su Bjelorusi euforični, što bi moglo da bude u našu korist.

Govorio je bivši igrač Montpelliera i o Sevilli, kako klubu tako i gradu, ali i o nesretnoj eliminaciji u Evropskoj ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti