Spahić igrač mjeseca u Montpellieru

Spahić igrač mjeseca u Montpellieru

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić igrač je mjeseca u ekipi Montpelliera u izboru posjetioca zvanične stranice kluba.

Spahić se od dolaska u francusku ekipu nametnuo kao pravi lider na terenu, te jedan od najboljih igrača kluba, a naš je kapiten i među najbolje ocijenjenim igračima francuskog prvenstva.

Montpellier ujedno predstavlja najprijatnije iznenađenje francuskog prvenstva, te trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli, sa velikim izgledima da se naredne sezone plasira u Ligu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.