Spahić: Jako mi je žao zbog mog ponašanja prema zaštitarima

Nakon otkaza u Bayeru

Spahić: Jako mi je žao zbog mog ponašanja prema zaštitarima

Emir Spahić više nije fudbaler Bayer Leverkusena, potvrdio je to danas ovaj njemački bundesligaš na svojoj zvaničnoj internet stranici. 

Nakon skandalozne tuče poslije utakmice DFB Pokala s Bayernom u kojoj se bh. reprezentativac odlučio obračunati sa zaštitarima svog kluba Apotekari su otpustili iskusnog reprezentativca i bivšeg kapiten naše najbolje selekcije.

"Jako mi je žao zbog mog ponašanja prema zaštitarima mog kluba Bayer Leverkusena nakon utakmice DFB Pokala u srijedu navečer. Za moje takvo ponašanje želim se izviniti zaštitarima, ali i njihovim porodicama. Svjestan sam i znam da sam mom klubu ovakvim ponašanjem prouzrokovao probleme. Moj trener Roger Schmidt, menadžer Jonas Boldt, sportski direktor Rudi Völler i predsjednik Michael Schade su bili ti koji su vjerovali u mene. Za mene je bila velika čast biti do ovog sjajnog tima. Mojim prijateljima u ovom timu i cijelom klubu, kao i sjajnim navijačima kluba Bayer 04 Leverkusen od srca želim sve najbolje u budućnosti koja je sigurno velika", rekao je Spahić u svom oproštajnom obraćanju koje je prenijela pute zvanične stranice sada svog već bivšeg kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti