"Spahić je igrač Montpelliera i tačka!"

Trener Montpelliera Rene Girard

"Spahić je igrač Montpelliera i tačka!"

Edmir Škorić

Ovih se dana sve učestalije pojavljuju špekulacije kako bi bh. reprezentativac Emir Spahić mogao ojačati zadnju liniju Arsenala, no trener Montpelliera Rene Girard smatra da su to "kafanske priče".

Pojedini mediji su objavili informaciju kako su započeli pregovori Arsenala i Spahića, ali iz Montpelliera u par navrata to negiraju. Jutros se obratio klupski predsjednik, kojem je u cilju zadržati Spahića. Takvog stava je i trener Rene Girard.

"Telefonski sam razgovarao s Arseneom Wengerom, koji je uvijek izravan i iskren. Spahić je igrač Montpelliera i točka. Nema govora o njegovom odlasku, sve ostalo su kafanske priče", kazao je Girard.

Spahić je u Montpellier stigao iz Lokomotive, a kapiten bh. nacionalnog tima se sjajnim nastupima izborio za titulu najboljeg odbrambenog igrača u francuskom Le Championnatu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.