Spahić: Još pregovaramo, ali blizu smo
Emir Spahić je prezadovoljan uslovima u francuskom prvoligašu

Kapiten bh. tima za SportSport.ba iz Montpelliera

Spahić: Još pregovaramo, ali blizu smo

Kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, Emir Spahić, u telefonskom razgovoru za SportSport.ba potvrdo je da se trenutno nalazi u Montpellieru na pregovorima o novom angažmanu.  

„U Francukoj sam, pregovaram sa Montpellierom, ali još uvijek nisam potpisao ugovor. Sve će biti poznato u narednih nekoliko dana“, decidan je Spahić, demantujući natpise pojedinih medija koji su objavili da je potpisao četverogodišnji ugovor sa novim francuskim prvoligašem:

„Blizu smo dogovora, ali saradnja neće biti na tako dug period. Vjerovatno ću potpisati na godinu dana, a tek kasnije ćemo vidjeti hoćemo li produžavati saradnju.“

Spahić je naglasio da je prezadovoljan uslovima, svidio mu se klub, ali i grad.

„Grad je predivan i zaljubio sam se na prvi pogled. Klub je nedavno preuzeo jedan francuski bogataš, koji želi napraviti respektabilnu ekipu, koja neće imati prolaznu epizodu u francuskoj eliti. Ovdje je svojevremeno igrao Aljoša Asanović, a već duže vremena dres ovog kluba nosi i Nenad Džodić, internacionalac iz Srbije“, objasnio je Spahić, koji se našalio na našu konstataciju da Srbijanac nosi „njegov“ broj 4:

„Nudio mi je odmah četvorku, ali sam rekao da nije problem, jer mogu je uzeti i broj pet.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.