Spahić:  Mlad smo klub, ali dobro organizovan

Napadač Bosna Seme u razgovoru za SportSport.ba

Spahić: Mlad smo klub, ali dobro organizovan

S. Mlaćo

Iako su poveli već u prvoj minuti pogotkom Bajre Spahića, nogometaši Bosna Seme iz Čapljine su se vratili praznih ruku. Čapljinci su slavili sa 3:1, te zabilježili sigurnu pobjedu.

Gostima mogu žaliti za pozitivnim rezultatom iz Čapljine, s obzirom da su ostali na 18 bodova i tek 12. poziciji na tabeli.

"Poveli smo, ali smo mlada ekipa, te smo zahvaljući svojim greškama i zahvaljući sudijama koje nam nisu dale da igramo, doživjeli poraz. Glavni sudija Bojo nas je uništio po i onako teškom terenu", ističe nekadašnji napadač Željezničara koji se dotakao i igara svog tima u prvom dijelu sezonu.

"Trebali smo možda imati pet-šest bodova više, ali upravo to neiskustvo i to što većina igrača tek igra ovu ligu, je razlog trenutnog plasmana. Ovo je mlad klub, dobro organizovan i koji želi da se razlikuje od ostalih, te da rezultate ostvaruje na terenu. Kod nas to u ovom sistemu ne prolazi, a sama činjenica koliko smo bodova izgubili kući, govori kakvo suđenje su imali naši gosti", dodao je Spahić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi