Spahić moguća zamjena za Ramija

Lille već traži odbrambena pojačanja

Spahić moguća zamjena za Ramija

O. Lekić

Francuski odbrambeni fudbaler i član Lillea, Adil Rami, potpisao je ugovor sa španjolskom Valencijom kojoj će se priključiti na ljeto ove godine, a u Lilleu su već krenuli u potragu za njegovim nasljednikom.

Prema pisanju internet portala Mercato365 čelnici Lillea već tragaju za Ramijevim nasljednikom, a kao moguća odbrambena ljetna pojačanja ovog kluba spominju se četiri imena, među kojima je i kapiten našeg nacionalnog tima i igrač Montpelliera, Emir Spahić.

Pored Spahića na listi onih koji su zanimljivi Lilleu nalazi se meksikanski reprezentativac i igrač Alkmaara, Hector Moreno, Milan Biševac (Valenciennes), te crnogorski reprezentativac i igrač moskovskog Lokomotiva, Marko Baša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.