Spahić na korak do Kuban Krasnodara

Stigla ponuda, Sevili 4, Spahiću 1.5 miliona eura

Spahić na korak do Kuban Krasnodara

Adnan Beganović

Kapiten našeg nacionalnog tima i odbrambeni fudbaler Seville, Emir Spahić, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Rusiji, tačnije u tamošnjem Kuban Krasnodaru.

Naime, trener Kubana Dan Petrescu napravio je listu želja za narednu sezonu, a na samom vrhu iste nalazi se kapiten našeg nacionalnog tima.

Rumunski mediji, pozivajući se na španski AS pišu da je ovaj transfer pred realizacijom, te da se očekuje u narednim danima potpisivanje ugovora.

Prema pisanju pomenutog španskog lista Kuban je Sevilli ponudio čak četiri miliona eura odštete, dok će naš reprezentativac godišnje zarađivati milion i pol eura.

Podsjetimo, kapiten našeg nacionalnog tima već je igrao u Rusiji i to u Shiniku, Torpedu, te Lokomotivu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije