Spahić ponovo slavio

Le Championat

Spahić ponovo slavio

Emir Spahić je odigrao svih devedeset minuta u pobjedi Montpelliera protiv Valenciennesa (2:1). U 20. minuti utakmice naš kapiten je dobio žuti karton.

Montano je u 5. minuti doveo Spahićev tim u vodstvo, a Marveaux je u 58. minuti prednost udvostručio. Konačnih 2:1 postavio je Ben Khalfallah u 74. minuti utakmice.

U drugoj utakmici današnjeg programa aktuelni prvak, Bordeaux je sa 3.1 slavio pobjedu protiv Lillea. Gosti su golom Hazarda u 24. minuti došli u prednost, a poravnao je Ciani u 40. minuti. Jussie je u 66. minuti iz penala donio vodstvo Girondincima, a Gourcuff u 76. minuti zapečatio sudbinu Lillea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.