Spahić povrijeđen napustio teren, Stevanoviću dvije minute

Sevilla remizirala u Zaragozi

Spahić povrijeđen napustio teren, Stevanoviću dvije minute

U prvom susretu četvrtfinala španskog Kupa kralja, Zaragoza i Sevilla su remizirali bez golova 0:0.

Nakon prve utakmice četvrtfinalnog para španskog Kupa kralja, Zaragoza i Sevilla su remizirali bez golova 0:0, u utakmici bez mnogo prilika.

Prvo poluvrijeme proteklo je gotovo bez udarca na gol, barem ne onog pravog na obje strane terena. U nastavku je Sevilla bila nešto opasnija, dok su domaći prijetili kontranapadima sa krilnih pozicija, ali golova nije bilo.

Alberto Botia zamijenio je u 83. minuti kapitena fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emira Spahića, koji je šepajući, zbog povrede, bio prinuđen da napusti teren.

Drugi reprezentativac BiH u dresu andalužanske ekipe, Miroslav Stevanović, u igru je ušao u 88. minuti, umjesto Ivana Rakitića.

Revanš se igra naredne sedmice na Ramon Sanchez Pizjuanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti