Spahić: Presretan sam zbog nagrade

Kapitenu plaketa "Bosansko srce"

Spahić: Presretan sam zbog nagrade

Adnan Beganović

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Emir Spahić, danas je dobio plaketu „Bosansko srce“ koju su mu dodijelili bosanskohercegovački novinari, a Spaha je nakon što je saznao da je on dobitnik ovog priznanja bio jako sretan.

„Ovo mi je najdraža nagrada u karijeri i ne može se mjeriti niti sa jednom. Posebno sam sretan što ova nagrada dolazi od bosanskohercegovačkih novinara i što se po prvi put dodijeljuje. Nadam se da će ova nagrada postati tradicionalna, a ja se zahvaljujem svima i obećavam da ću dati sve od sebe da zajedno s Zmajevima izborim odlazak u Južnu Afriku“, rekao je kapiten našeg nacionalnog tima.

„Spahić je pravi lider i vođa ove reprezentacije. On je najzaslužniji za atmosferu koja vlada u ekipi, a vjerujte mi da sam odmah na početku svog mandata vidio da je on taj. Samo veliki igrači mogu biti lideri, a Spaha je bez sumnje jedan od njih“, istakao je selektor Ćiro Blažević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.