Spahić: Pritisak raste, ali i koncentracija

Pred susret sa Armenijom

Spahić: Pritisak raste, ali i koncentracija

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić i pored svih informacija da je obolio od svinjske gripe spreman je i jedva čeka utakmicu.

Na početku konferencije za medije Spaha se nakašnjao, te se obratio novinaru Oslobođenja Jasminu Ligati: "Da ti pošaljem malo svinjske gripe?", našalio se, na šta mu je Ligata odgovorio: "Nemoj, nisam ponio masku!" Na svu sreću, sve oko virusa H1N1 je ostalo na šali...

Ipak, od zloglasnog virusa H1N1 nema ništa. Spaha se osjeća odlično.

"Ma sve je ok. Sad se osjećam sjajno i nemam nikakvih poteškoća. Spreman sam za utakmicu i jedva čekam da obučemo kopačke i izađemo na teren", rekao je kapiten naše reprezentacije.

"Svi uvijek jedva čekamo okupljanje i kada smo tek stigli svi smo bili možda i previše opušteni. Međutim, nakon utakmice sa Famosom, a i kako se bliži susret u Armeniji, pritisak polako raste, što je dobra stvar, jer u taj meč moramo ući maksimalno koncentrisani. Moramo se upotpunosti posvetiti utakmici u Armeniji, pa tek se onda okrenuti ka Turcima", rekao je Spahić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.