Spahić se priključuje Bajramoviću?
Spahić "leti" prema "orlovima"

Njemački mediji špekulišu

Spahić se priključuje Bajramoviću?

Emir Spahić, kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, nedavno je izrazio želju da bi karijeru želio nastaviti u Bundesligi, a ubrzo bi se njegove želje mogle i ostvariti.

Kako špekulišu pojedini njemački mediji naš stoper bi se mogao priključiti Zlatana Bajramoviću i već do kraja sezone zaigrati za Eintracht iz Frankfurta.

Naime, skauti Eintrachta pratili su našeg reprezentativca u kvalifikacionoj utakmici u Zenici, gdje je prošle srijede fudbalska A reprezentacije BiH savladala Belgiju rezultatom 2:1, a Spahić je bio jedan od najboljih igrača u Ćirinom timu. Bernd Holzenbein, glavni skaut popularnih „orlova“ zadovoljan se vratio kući i pozitivne utiske prenio Friedhalmu Funkalu, treneru Frankfurta.

Njemački mediji navode kako bi se posao mogao vrlo brzo realizovati jer je Spahić bez kluba, obzirom da je nakon angažmana u moskovskom Lokomotivu trenutno slobodan igrač.  

Prije nekoliko mjeseci Spahić je bio na pragu prelaska u grčki Panathinaikos, ali je posao propao jer su njegovi tadašnji poslodavci, čelnici Lokomotiva tražili previsoko obeštećenje (oko 4,5 miliona eura, a prvobitno je planirano da Grci plate 1.5 miliona eura). Iako je prošao ljekarske preglede, naš reprezentativac nije se vratio u Atinu kako bi potpisao ugovor sa jednim od najtrofejnijih grčkih klubova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.