Spahić: Spreman sam i igram u subotu!

Kapiten Zmajeva na sreću nije teže povrijeđen

Spahić: Spreman sam i igram u subotu!

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine napustio je teren u porazu svog Montpelliera od Nancya u 27. minuti, prilikom čega je povrijedio bedreni mišić.

Povreda, međutim, na svu sreću nije ozbiljnije prirode i kapiten Zmajeva trebao bi se vratiti na tern već u narednom kolu francuske La Ligue 1.

"Ma ništa strašno. Primio sam penicilin u bedreni mišić, kvadriceps. Nije to ništa i već sam u subotu u pogonu. Mene nisu zaustavile ni gore povrede, pa neće ni ova (smijeh)", kazao je kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić u razgovoru za SportSport.ba.

Montpellier je i u ovu sezonu krenuo sasvim dobro, te nakon petog kola zauzima petu poziciju sa osam osvojenih bodova, a u subotu će snage odmjeriti sa najtrofejnijim francuskim klubom Saint-Etienneom u gostima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.