Spahić u duelu protiv nesuđenog Zmaja Seferovića

Apotekari žele u eliminacionu fazu

Spahić u duelu protiv nesuđenog Zmaja Seferovića

Šesto kolo Lige prvaka biti je ili ne biti za fudbalere Bayer Leverkusena koji su u 5. kolu doživjeli težak domaći poraz, a da je "petarda" od Manchester Uniteda već prošlost Apotekari su dokazali pobjedom u derbiju 15. kola Bundeslige u kojem su sa minimalnih 1:0 slavili na gostovanju kod prošlogodišnjeg finaliste Lige prvaka Borussije iz Dortmunda.

Ipak, fudbaleri Samija Hyypije ovise i o rezultatu utakmice sa Old Trafforda, a pored njihove pobjede u San Sebastianu potrebna trijumf Crvenih đavola nad Shakhtarom iz Donjecka, kako bi završili na drugom mjestu grupe A.

U prvom duelu ova dva tima njemački sastav je slavio sa 2:1, a Bayer je do pobjede stigao u drugoj minuti sudijske nadoknade golom rezerviste Hegelera. Kapiten bh. reprezentacija Emir Spahić utakmicu 2. kola je odgledao sa klupe za rezervne igrače, dok je nesuđeni reprezentativac BiH Haris Seferović na travnjaku BayArene proveo 68. minuta. 

Ukoliko se desi da se obojica fudbalera sutra nađu u početnim sastavima svojih timova svakako će biti zanimljivo gledati njihov duel u kojem Bayeru igra samo pobjeda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.