Spahić u idealnoj ekipi stranaca

Priznanje za kapitena Zmajeva

Spahić u idealnoj ekipi stranaca

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić uvršten je u All-star ekipu stranih igrača francuskog fudbalskog prvenstva.

U izboru fudbalskog portala Goal.com stoper Montpelliera i kapiten Zmajeva Emir Spahić našao je svoje mjesto u idealnom timu stranih igrača koji igraju u francuskoj La Ligue 1.

"Jednostavno - Spahić je bio sjajna investicija. Došao je kao slobodan igrač iz moskovske Lokomotive na La Pailladu i odiše profesionalizmom, radnom navikom i kvalitetom. Kada ga je Montpellier dovodio nisu ga vidjeli ni jednom uživo, ali se on nametnuo brilijantnim igrama", navodi se u opisu našeg kapitena.

Idealnih 11 stranaca francuskog prvenstva: David Ospina (Nice), Michael Chretien (Nancy), Emir Spahić, Petter Hansson (Stade Rennais), Taye Taiwo, Lucho Gonzalez (Olympique de Marseille), Stephane Mbia (Olympique de Marseille), Eden Hazard (Lille), Lisandro Lopez (Olympique Lyonnais), Marouane Chamakh (Bordeaux), Mamadou Niang (Olympique de Marseille).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije