Spahić u Montpellieru do 2014. godine

Potpisan novi ugovor

Spahić u Montpellieru do 2014. godine

Adnan Beganović

Kapiten fudbalske reprezentacije BiH i jedan od najboljih igrača najvećeg iznenađenja francuskog fudbalskog prvenstva Montpelliera, Emir Spahić, produžio je ugovor sa trenutno drugoplasiranom momčadi La Championnata do 2014. godine.

Francuski L'Equipe u današnjem izdanju piše da su Emir Spahić i čelni ljudi Montpelliera dogovorili produžetak saradnje do ljeta 2014. godine.

Podsjetimo, Spahić je u Montpellier stigao na početku ove sezone kao slobodan igrač, a tada je potpisao ugovor na jednu godinu. Sjajne igre našeg kapitena "natjerale" su čelnike francuskog kluba da Spahiću ponude produženje saradnje, na šta je prema pisanju L'Equipea bosanskohercegovački reprezentativac i pristao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.