Spahićev tim bolji od Rodeza
Ekipa Montpelliera

Montpellier slavio i u drugoj utakmici

Spahićev tim bolji od Rodeza

Montpellier, novi francuski prvoligaš čiji dres od prije 15 dana nosi i kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, Emir Spahić, upisao je pobjedu i u drugoj kontrolnoj utakmici.

Nakon što su sa 5:0 savladali selekciju pokrajine Lozerienne, Spahić i njegovi saigrači i danas su upisali pobjedu bez primljenog gola. Sa 3:0 savladali su Rodez, a naš kapiten bio je starter i na terenu je bio do sredine drugog poluvremena. Kapiten našeg nacionalnog tima još jednom je potvrdio kako će biti vrlo bitna karika u odbrani novog francuskog prvoligaša, obzirom da protivnički napadači ni ovaj put nisu stvorili niti jednu ozbiljniju priliku pred goloma Montpelliera.

Pogotke za Montpellier postigli su Camar (23. minut), Montano (44) i Ait Fana (73). Montpellier je utakmicu počeo u slijedećem sastavu: Jourdren, Jeunechamp, Spahić, Džodić, Yanga-Mbiwa, Pitau, Marveaux, Delaye, Dernis, Montano, Camara. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.