Spahićevom Anžiju samo remi sa fenjerašem

Vranješa nije bilo u sastavu Alanije

Spahićevom Anžiju samo remi sa fenjerašem

Anži našeg Emira Spahića dočekao je danas u okviru 23. kola fenjeraša Alaniju za koju nastupa još jedan defanzivac naše reprezentacije, Ognjen Vranješ. Rezultat je na kraju susreta glasio 0:0.

Spahić je na terenu proveo svih 90 minuta i odigrao je solidnu partiju dok Vranješa nije bilo u sastavu.

 

Ekipa iz Mahačkale se uoči ovog susreta nalazila na trećem mjestu na tabeli te je važila za apsolutnog favorita, ali tu ulogu nije opravdala budući da je osvojen samo jedan bod.

 

U prvom poluvremenu domaći su napadali, ali se gost uspješno branio te se na pauzu otišlo sa početnih 0:0.

 

U nastavku susreta viđena je praktički ista igra iz prvog poluvremena. Traore, Eto'o i Boussufa su prijetili, ali pogotka nije bilo te su bodovi neočekivano podijeljeni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti