)
Spahiću otkaz nakon skandala, Vršajeviću crveni, Lulić heroj

Spahiću otkaz nakon skandala, Vršajeviću crveni, Lulić heroj

Asmir Begović (Stoke City)

Proteklu sedmicu, kada je riječ o fudbalskim reprezentativcima Bosne i Hercegovine, obilježila je skandalozna tuča Emira Spahića sa stadionskim osiguranjem nakon utakmice četvrtfinala DFB Pokala s Bayernom.

Nakon tri uzastopna poraza ekipa Stoke Cityja je stigla do svog prvog boda u posljednje četiri utakmice. Golom austrijskog napadača Marka Arnautovića Lončari su stigli do remija od 1:1 na gostovanju kod West Hama, a svih 90 minuta na golu kluba sa Britannia stadiona stajao je bh. reprezentativni čuvar mreže Asmir Begović. Stoke nakon 32 odigrane utakmice u Premiershipu zauzima deseto mjesto sa 43 boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.