Spahin Montpellier zaustavljen

Le Championnat, 10.kolo

Spahin Montpellier zaustavljen

Edmir Škorić

Montpellier našeg reprezentativnog kapitena Emira Spahića poražen je kod Rennesa rezultatom 3:0, te su tako zaustavljeni nakon tri uzastopne pobjede.

Uvijek neugodni Rennes zaustavio je zahuktali Montpellier u večerašnjem srazu. Rennes je poveo u 34. minuti kada je Marveaux majstorski lažnjakom izbacio našeg kapitena Emira Spahića te loptu plasirao gornji desni ugao gostujućeg gola.

Pet minuta je bilo dovoljno u nastavku da domaći postignu i drugi pogodak. Sow je glavom loptu prebacio do veznjaka Jerome Leroya a ovaj nezgodnu loptu poslao u srce gostujućeg peterca gdje se najbolje snalazi upravo Sow.

Golovi kao što je onaj Gyanov iz 90. minute rijetko viđamo na fudbalskim terenima. O kakvoj se majstoriji radi pogledajte u video isječku ispod. Treba napomenuti da je naš kapiten u 39. minuti zaradio i javnu opomenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.