Spaić dobio podršku Uprave Leotara

Nema promjene trenera na Policama

Spaić dobio podršku Uprave Leotara

D. Banović

Upravni odbor Leotara dao je punu podršku šefu stručnog štaba Draganu Spaiću, koji će tako i u nastavku sezone voditi nekadašnjeg prvaka BiH.

Na taj način je i definitvno propala mogućnost da se na klupu Leotara vrati bivši trener ovog kluba Vukašin Višnjevac, koji je izrazio želju, da poslije samo desetak dana ponovo preuzme tim koji je napustio zbog svađe sa pojedinim igračima.

"Dragan Spaić ima punu podršku uprave kluba i nikakvi novih promjena na čelu kluba neće biti", bio je jasan i kategoričan predsjednik Leotara Vladislav Vladičić.

Spaić je u dvije utakmice na klupi ostvario polovičan uspjeh. Poražen je na Koševu od Sarajeva sa 3:0, a u subotu su u Trebinju sa 4:1 pobjedili Zrinjski. U suboru Leotar ide u goste Budućnosti u Banoviće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.