Spaić: Imamo motiva da pobijedimo Borac

Spaić: Imamo motiva da pobijedimo Borac

D. Banović

Gostovanje jesenjeg šampiona i najbolje ekipe Premijer lige BiHu Trebinju izaziva veliko interesovanje.

Znaju u taboru Leotara da je Borac favorit u ovom susretu, ali na stadionu Police se nadaju da će oni biti druga ekipa koja će uzeti skalp Banjalučanima ove jeseni.

Leotar je na svom terenu ove jeseni nanizao pet vezanih pobjeda, pa i to daje krila domaćima uoči gostovanja Banjalučana.

"Borac je u novu sezonu ušao sa porazom od Širokog Brijega i tokom jeseni nije gubio mečeve, a naša želja je da mi uradimo ono što nikom nije pošlo za rukom osim Širokom, a to je da ih pobjedimo. Napravili su strašnu seriju vrijednu poštovanja i mi smo svjesni činjenice da nam u goste dolazi najjači tim lige. Moji igrači imaju dovoljno motiva da pobjede lidera", rekao je trener Dragan Spaić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.