Spaić: Možemo pobijediti Sarajevo

Trener Leotara optimista pred Sarajevo

Spaić: Možemo pobijediti Sarajevo

D. Banović

Fudbaleri leotara ovog proljeća igraju sa dosta oscilacija, al i pored toga oni su pobjefgli iz opsane zone, tačnije riješili su pitanje opstanka i sad mirno čekaju finiš sezone. 

Imat će igrači trenera  Spaića priliku da se u subotu pred svojim navijačima pobjedom protiv Sarajeva iskupe za neke slabije partije. Prema nekim najavama stručni štab će na raspolaganju da ima sve fudbalere.

U ekipi se vraća golman Boško Milenković te igrači Milenković, Mandić i Vranešević.

"Mislim da možemo pobjediti Sarajevo. Oni su nam uvijek bili mušterija na Policama, ali ni mi nikad u Premijer ligi nismo uspjeli na Košvu da postigenmo gol. Vjerujem da ćemo pred našim navijačima nastaviti seriju dobrih igara protiv renomiranog protivnika i da ćemo pobjediti". 

"Za njih je ova utakmica bitna u borbi za Evropu, a za nas je ona samo stvar prestiža, pa vjerujem da će nam to pomoći da odigramo bez grča i da dođemo do pobjede", rekao je trener Dragan Spaić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.